Energi till vardagen. Hejdå ångest.


Publicerat den: 2008-01-23 [22:09:16]

image990Jag har lyckats förflyttat mig från soffan till sängen och dricker för tillfället en varm kopp med kanelthé. Snart dags att släcka ner butiken och krypa till kojs. Lyckades med det klassiska - att somna i soffan så jag hoppas att jag däckar av snart igen.
Imorgon väntar en dagstur på Bussen. Jag vet inte vart vi landar men förmodligen blir det på någon bilprovning. (hoppas på stora, kraftiga kärl. Hoppas, hoppas, hoppas). Dock väntade jag mig inte på en dagstur på bussen så där på torsdagen - eftersom vi alltid avgår runt lunch men nu blev det så och då kan jag inte gå på den så kallade behandlingen tidigt imorgon. Detta betyder att änu en vecka är borta och jag slipper ställa mig på den kala vågen halv 9 på morgonen :) Jag avskyr det. Det är som ett arbetspass på mitt förra jobb. . . Men jag slipper. Istället blir det till att Dansa på Kungsgatan :) Härligt och mycket efterlängtat!
Imorgon tänkte jag därför göra en av 6 saker för att tillägga energi i vardagen. Kontakt. Jag ska göra någonting för att få kontakt med min kropp UTAN presentationskrav. Man kan dansa, gå på promenad, gå på massage - eller bara ta ett enda medvetet andetag. Det hjälper.


Kommentarer
Postat av: joel

mmm, jag va några gånger hemma i sverige... men vadå tappar på blod? och varför får du inte?

2008-01-23 @ 22:47:02
URL: http://joelsunderbara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin