Its is gonna be alright :)


Publicerat den: 2008-01-31 [19:15:09]

Snart dags att bege mig hem ifrån jobbet. Vi har haft en alldeles underbar dag här på Droppen Nordstan och flödet har varit lungt och behagligt. Sådana dagar behövs verkligen efter några superhektiska veckor. Men vi behöver våra givare och är glada för allt vi kan få. Så fortsätt lämna blod mina vänner.
Hur som. Behandlingen idag gick bättre än jag någonsin hade vågat hoppas och tro på. Äntligen lyssnar de på mig ang. vägning och matlistor. Något som absolut inte hjälper mig. Jag vill INTE fokusera på siffror och vikt och min önskan var därför att sluta väga mig och skriva antalet gånger jag äter under dagen. Det känns onaturligt. På så sätt kan jag äta utan att räkna och träna utan att väga mig. Älsklingen satt med under hela mötet med både sjuksköterska och sjukgymnast - vilket jag är evigt tacksam över :) Tack mitt hjärta. Tack mitt allt.
Imorgon ska vi på dejt igen. Våran tredje denna månad :) haha. Nya filmen: 30 days of Night har biopremiär.

Kommentarer
Postat av: evelina

vad bra att du får göra på det sättet som är bra för jsut dig! så måste det ju vara!

mysigt med date =)

kramar

2008-01-31 @ 20:24:47
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: karin

Jo, jag led av precis samma sak om jag ska vara ärlig. Jag har tursamt nog klarat mig ur det. Det är fruktansvärt när man ser tillbaka, och förstår så meningslöst det är. Det blir ju värre när andra håller på, som ens vänner, som inte förstår allvaret i att vara så hysteriska med bantning och mat. Det är så förbannat lätt att trilla dit. :(

2008-02-01 @ 20:42:08
URL: http://www.karinekeblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin