Kiel weekend it is :)


Publicerat den: 2008-10-29 [13:35:53]


Weeeeeiiiiii nu så är det bokat. Våran weekend!!! Platserna på Kiel färjan över weekend i slutet på november var totalt slut - finito helt och hållet. Dock med lite tur och älsklingens telefonsamtal så fick vi äntligen tag på platser. 4 platser till fredagen den 28/11 några timmar efter min sista salstentamen. Vi ska spendera 2 dagar och två nätter på färjan med god julbuffe, oändligt mycket vin, dans och taxfree. Under lördagen ska vi knalla omkring i vackra Kiel och dricka ett glas gliwine :) På kvällen upprepar vi samma sak som under fredagen.  Och oj vad jag ska ta tillvara på varje sekund där och då - när julen står innanför dörren och dessa helvetes tentamen är över för den här gången. Jag ska skratta som aldrig förr och dasna som att ingen såg mig! Allt detta med darling och två av våra närmaste vänner!

Now I am happy :)


Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Åh så härligt att få åka iväg. Min Prins ska till Dublin nästa vecka, pga jobbet! vill oxå med, jag kan leka desperate housewife och shoppa medans han jobbar, haha...



Vad tyckte du om filmen? Asså, det ä rju en sån där realitykamera film, men själva känslan att vara instängd sådär, fan fy va hemskt liksom!!!



Jasså, vilken tur att jag inte ska den telefonen då =)



ha en bra dag, sötnos! kram

2008-10-29 @ 15:02:09
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Han blir borta i bara två dagar.. men han kanske åker iväg snart igen. Fått massa uppdrag från jobbet att åka på konferens hit och dit =)



Åh va bra, hoppades på att det skulle vara en bra tidning. Låter så tantigt när den heter damernas... som "dam-mode".. haha



Hoppas du har haft en bra dag! SUPERKALLT!! Ska snartiväg, ska på klubbkväll igen! kram kram

2008-10-29 @ 17:13:51
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Angel

va härligt gumman grattis,samma dag som min behandling är ÖVER eller ja den minskar.

2008-10-29 @ 18:24:08
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Tinna

Avis jag blev... hade önskat att vi med skulle hitta på något skojsigt. Alldeles förlänge sedan vi hittade på något sådant. Ev blir det Lisebergs julmarknad =) har bara missat 1 gång sedan de började med det...



Hoppas att allt är bra med er.

KRAM

2008-10-29 @ 22:57:03
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh det låter helt underbart! Vad roligt! Det är du verkligen värd att komma bort och roa dig när du har kämpat så. Julmarknader är ju så himla mysigt också. Jag har också åkt över så en gång till Kiel och jag älskade julmarknaden och det mycket goda julbordet ombord på båten :-)



Kram!

2008-10-30 @ 00:05:34
URL: http://rent.blogg.se/
Postat av: Linda

Va roligt det låter!!

nästan så att jag säjlv blir lite sugen, ser ju inte ut att va så dyrt heller? :)

2008-10-30 @ 18:55:56
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Åh så härligt!!! Jag behöver verkligen komma härifrån.. det är snöööö!! Måste bort, genast! Förstår du hur jobbigt det var att cykla till skolan när det helt plötsligt började hagla! aj, ja... så ont det gjorde!



Längtar till varmare breddgrader =)



ha en underbar helg, gumman! ta hand om dig.. det ska göra, men först ska jag P L U G G A!! =)



kram kram

2008-10-31 @ 12:20:01
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin