Livsviktigt efter träning.


Publicerat den: 2008-09-23 [21:46:14]




Alltid viktigt med något stärkande efter träningen. Just idag körde jag på youghurt med vaniljsmak och en självkomponerad musli bestående av russin, linfrön, solrosfrön mm. Muslin kan man själv plocka ihop i affären och därmed få det som faller en i smaken. Gott och det håller jag mig på länge :)

Vad gör ni då???
Vi har städat, tvättat, fått diskmaskinen att diska, bäddat rent och tänt en massa ljus här hemma.
Försökte dela på lite vin men ingenting går ner idag. Båda är trötta och slitna i kroppen. Älsklingen har haft möten och jobbat och jag har slitit med artikeln som bara den idag. Flum flum och åter flum. Jag skriver bara en massa goja ju... Ibland sitter och funderar på vart jag får alla ord ifrån...

Hur som. I övermorgon åker vi till Spanien.


Kommentarer
Postat av: Linda

Va gott de såg ut!! Det låter som att ni behöver er resa till spanien! Var i Spanien ska ni och hur länge blir ni borta?

Jo vi ska ringa o kolla info om valpkursen imorron har vi tänkt, hoppas att deras tider passar våra.

Skönt med en riktigt slappekväll i soffan, det behöver man efter en massa pluggandes, man blir helt slut i hjärnan, känner jag.

2008-09-23 @ 22:30:30
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Åh Spanien imorgon! Nu blir jag avis;) Det är ju varmt och soligt och grejer! Lär det ju inte vara i London över nyår, men det blir nog en underbar resan iaf! Hoppas ni får en jätte skön semester! kramar

2008-09-23 @ 22:42:55
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Sessan

Gud så nyttigt det där såg ut =) behöver mer sånt i mitt liv, inte för att jag är onyttig, men inte häver jag i mig linser, bönor och såna nyttigheter =(



Tack, så snällt sagt... han är verkligen min Prins =) och jag hans Sessa

2008-09-23 @ 22:50:32
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: F

Finns en del jobb men det är stor konkurrens på dessa, så det är ganska så svårt faktiskt om man inte har rätt kontakter eller bara lite tur åtminstonde...Jag har läst i 3 1/2 år, läste till en extra termin nu i våras eftersom jag ändå inte fått jobb. Man får välja om man vill gå 3 eller 4 år, jag ville egentligen gå 3 men så blev de lite mer ändå. Men nu är det slutpluggat, får hoppas på det bästa. Så du pluggar vidare till barnmorska nu då?

Tack förresten för kommentaren om mina dsigner:)

2008-09-23 @ 23:06:40
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad duktiga ni är att ni orkar med sådan storstädning när ni båda två redan var trötta. Men det är ju väldigt gott att somna när det är rent och fint hemma.

Jag hoppas ni får det toppen i Spanien.



Kram!

2008-09-24 @ 10:41:54
URL: http://rent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin