Jessi & Mickes bröllopsdag<3


Publicerat den: 2009-08-22 [11:32:07]




Idag slår klockorna för våra vänner - Mikael och Jessica. Det kommer säkert att bli en strålande vigsel och en underbar fest. Så vi hörs antagligen imorgon kväll eller på måndag.

Kommentarer
Postat av: Mindy

Gumman när du skriver till mig så kolla över din adress för man kommer inte in på din sida genom meddelandet..så man får söka efter dig på min sida...Bara så du känner till det..Så underbart med bröllop..Vi har börjat prata mera om det nu hur vi ska göra..ska man ha allt eller ska man fixa lokal själva med mat & alla..ja det är så mycket man måste fixas innan..men vi ska ha det med dopet så det är det smartaste för då behöver man bara ha en stor fest..ska bli så mysigt..kan inte titta på klänning förs lillen har kommit till oss & samma med ringar..för mina fingrar är jätte svullna...men så skoj allt ska bli..HA en underbar dag.kram kram

2009-08-22 @ 11:43:20
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Nu kommer man indirekt på din sida..så bra...bloggen kluddar då & då som du säger...

Ja det ska bli så underbart att ha allt på samma gång...

Vi har pappren klara & pratade om borligt nu i sommar eller höst..men det blev inte så för vi vill båda bjuda en del & då kan man lika bra ha ett stort & det är en del som ska fixas & ha sig..jag har alltid velat gifta mig i kyrkan & efter om & men så blir det så med..vill inte stressa in i något så vi får skicka in nya papper i årskiften för att ha allt på en & samma dag med släkt & vänner..så det lär bli rätt stort :) bara skoj..så nu är det inplanering & vilken dag man ska ha & vilka dagar som är ledig & allt..ja en del som ska fixas..bättre att ha gott om tid än stress in i det..inte bra när man är gravid heller...längtar tills den dagen man ska pröva fram en klänning..ska ha en enkel..längtar jätte mycket..ha en skön lördag.kram kram

2009-08-22 @ 11:54:20
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kevins mamma Mia

Jag förstår dig allt med förlossningen. Ja det skull verkligen vara en dröm att få uppleva såna vackra ögonblick varje dag.

Ja är s stolt över våran Kevin.

Hans förlossning var en drömförlossning och ja hoppas det går vägen den här gången med. bara det att ja känner mig tryggare den här gången.

Kevins (bioligiska) pappa var inte med under förlossningen utan hade "viktigar" saker för sig. Så den här gången känns det skönt att ha Dennis med sig. (pappan till bebisen)

Är så stolt över båda mina killar.

jag hade mamma med mig på Kevins förlossning och är inte ett dugg missnöjd med mitt beslut. Hanklippte kevins navelsträng vilket jag är så lycklig över. både då och idag.

Efrersom jag är adopterad och mamma aldrig har kunnat fått barn själv kändes det extra bra att hon oxå fick uppleva en förlosning.

Hade velat haft med henne nu oxå¨och det ville Dennis med men nu fick jag höra att man bara fick ha 1 person med sig pga riskerna ochallt med svininfluensan:/ tråkigt.

Vilket sjukhus är det du jobbar på?? Kram

2009-08-22 @ 12:13:49
URL: http://svalan87. blogg.se
Postat av: Anonym

Å vilket vackert brudpar, tror o hoppas nu kommer få en fin o minnesfylld dag med mycket kärlek,värme,glädjens tårar!!!!



Massa kärlek idag!



Love/ Din majs

2009-08-22 @ 13:08:49
Postat av: Linda - ndaiL

Va roligt,.alltid kul att få gå på bröllop, är ju så himla fint!



ja, nu börjar vi sakta men säkert komma i ordning här i huset. :)

2009-08-22 @ 15:40:49
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hoppas ni får en underbar kväll med brudparet!

kramar sötaste!

2009-08-22 @ 19:54:27
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Linda

åå vad härligt med bröllop, det måste vara en av dem lyckligaste dagarna i ens liv:) Underbart..

Är allt bra med dig? har sista terminen börjat nu??

Ha det jätte bra!

Kramen

2009-08-22 @ 22:24:01
URL: http://lindalewander.blogg.se/
Postat av: Angel

Hoppas det va underbart i går

2009-08-23 @ 09:12:40
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: kadri

Sv. Tack vi hade det bra. Köpt massa fynd.

Vad härligt med bröllop.

2009-08-23 @ 23:53:39
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin