P.S I love you


Publicerat den: 2009-11-01 [20:35:12]





En av de vackraste kärleksfilmerna. Jag tror nog att jag skrattade och grät mig genom hela filmen och det var nog ingen som inte blev berörd av filmen när vi såg den på bio förra året. Igår köpte jag dvd filmen på Danmarksbåten och får samla mod till att se den igen.

Nu är det dock sängen som gäller.
Imorgon börjar en ny vecka...


kram och godnatt.


Kommentarer
Postat av: Saannis Fru & Blivande Mamma





Mycket har hänt i huset på bara 3veckor. Jag själv har inte varit nere och kollat direkt. Det lilla jag såg innan allt verkligen har kommit upp var att färgvalet är de rätta för att få ut det bästa av alla rummen. Speciellt nöjd är jag med vardagsrummet!



Så vad har hänt sedan jag var där?

*Mattan i både datorrummet och köket har rivits upp!



* Vi fick sätta nya gipsskivor i tvättstugan och sätta upp vävtapeter på nytt, det var så ojämnt och dant och väldigt smutsiga väggar. Så vi har även skurat en del. Vit färg kommer att målas och sedan blir det klinkers på golvet. Vi kommer även att få en ny diskbänk och under där ska tvättmaskinen stå samt våra 2st tvättkorgar.



* En ny vägg fick sättas upp mellan tvättstugan och badrummet. Anledningen är att vi ska lägga om rören och sätta in ett fläktsystem.



* ALLT i badrummet har rivits ut och inget gick tyvärr att rädda. Badrumsinredningen beställs imorgon!



* Vattenrören kommer att läggas om på utsidan av väggen.



* Det var stora diskussioner om när mattläggaren skulle komma och vi hade väldigt tur vill jag lova. Någon gång nästa vecka ska han sätta våtrumsgolv+tapeter i badrummet. Vilket ökar våra chanser till en snabbare inflyttning



* Golven är lagda i stort sett ALLA rum utom köket och hallen. Av praktiska skäl låter vi lägga det sist. Eftersom vi har bland annat badrumsmöbler samt köksinredning som skall in först innan man lägger golvet.



* Ny vägg har satt upp mellan köket och badrummet (där mögel&fuktskadan var). Nu är det bara köksinredningen som fattas. Vitvarorna är dock på väg!



* Vi har även köpt nya garderober både till oss och till barnet. Inuti är det ek och det är så otroligt snyggt!



* Vi ska låta målaren få måla ytterligare en gång till där det behövs, med tanken på en del skavanker som kan ha tillkommit under renoveringens gång!







*Dörrarna är beställda och beräknas komma inom 2veckor. Även fast de kommer senare än inflyttningen så gör det inte oss något. ;)



* Hundarna som de förra ägarna hade innan har låtit dem pissa överallt så vi har haft stora besvär att få väck doften. I stort sett varenda rum. ÖRK!



* Preliminär inflyttningsdatum just nu är den 15 november OM allt går som det skall. Innan vi inte fick tag på mattläggaren var det tal om den 25 november (panik för min del). Lite tur ska vi väl ha? ;)

2009-11-01 @ 20:47:37
URL: http://metrobloggen.se/saanniscarlos3
Postat av: Angel

den filmen är helt underbar som sagt.

2009-11-02 @ 06:23:07
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Fine

Åh Teddy.... du måste läsa boken. Gillar du filmen så kommer du inte tro dina ögon när du läser boken. Så mycket mer detaljerat (de har ändrat tusen saker i filmen vilket gör den sämre, typ art den utspelar sig!) och mer känsla.

Jag blev så besviken på filmen efter att ha ÄLSKAT boken, men om du gillar filmen har du inget att förlora på att läsa boken. :D

2009-11-02 @ 07:52:08
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Ja, den filmen är grymt bra!

2009-11-02 @ 11:16:05
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

den är så fin den filmen, älskar den!

hoppas din vecka har startat bra gumman!

jag har inte skrivit nåt förlossningsbrev, fredrik vet vad jag tycker och tänker så om jag inte skulle vara mig själv får han föra min talan :-) jag är ju öppen för det som situationen kräver!



kramar

2009-11-02 @ 11:28:31
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: fine

Men du, titta på dessa påsarna! http://lechien.se/Produktlista.aspx?category=84

ascoola! Bra sida för oss med små hundar!



Jag har blivit nästintill frisk från min IBS som jag lidit av sedan jag var 9 år med den kosten jag äter nu. Minimalt med kolhydrater och mer fett och protein. Inga attacker längre då jag kallsvettas och måste hitta en toa direkt. Kunde inte gå på stan med kompisar på typ högstadiet för jag visste inte om det skulle finnas en toa nära om jag fick en attack :(

Men nu - nästan inga problem! :D



Stor måndagspeppkram från Stockholm!

2009-11-02 @ 11:36:21
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Saannis Fru & Blivande Mamma

Kan säga att jag har sett den rätt mycket nu under graviditeten och jag gråter igenom den för det är en sån otroligt kärlek mellan dem. Vill och pusha på och säga att boken är ännu bättre. ;)



sv; Skönt att allting börjar röra på sig med snabba steg. Jag är helt exalterad till inflyttningen och allt som har med inredning att göra. Ska bli skönt att få bo normalt och inte leva med flyttkartonger upp på en :) Hur har din helg varit? Kram

2009-11-02 @ 11:45:45
URL: http://metrobloggen.se/saanniscarlos3
Postat av: Neah

Åhh den är så fin den filmen, älskar den! Hoppas du får en bra start på veckan! Kramar!

2009-11-02 @ 11:52:18
URL: http://neahs.se
Postat av: Saannis Fru & Blivande Mamma

sv; Tack så hjärtligt för dina varma ord. Det stämmer väldigt bra in. Man får ta dagarna som kommer och tillåta sig gråta när det behövs. Det var genom Nellies död som jag fick iden om att sätta upp bilder på henne, busen och puma i sovrummet för att minnas allt det roliga vi har/hade med dem. Djur är speciella och tar en särskilt plats i ens hjärta som inget kan ersätta. Jag längtar också tills nästa helg, för älskling ska till ikea och köpa köksinredningen :) Kram

2009-11-02 @ 12:01:02
URL: http://metrobloggen.se/saanniscarlos3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin