-to really love a woman-


Publicerat den: 2010-04-17 [22:28:24]





To really love a woman
Let her hold you
Do you know how she needs to be touched ?
You gotta breath her
Really taste her
To you can feel her in your blood
Then when you can see your unborn children in her eyes
You know you really love a woman





Kommentarer
Postat av: Maja

Åh va vackert sötis!

2010-04-18 @ 13:14:16
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: emily

Hej T.

Tack för de värmande orden! Vi har haft bara haft en skriftlig tenta i hormonerna och fysiologin men resten inlämningsarbeten. Om två veckor har vi om förlossningskonst mm. Känns hela tiden som jag läser för lite och att det inte fastnar i huvudet men det kommer nog som du säger. Spännande att du skall börja arbeta på måndag. tycker du att du har fått tillräckligt med träning. /Emily

2010-04-18 @ 20:52:07
URL: http://www.myway2design.com/
Postat av: emily

Jag har förlööööst för första gången på dockan och det gick jääättebraaa. Sån lyckokänsla att veta hur man gör. Det var så skoj när lärarna improvicerade värkar och allt hahaha som jag skratta(de gjorde de så kul också). Hur var första dagen på ditt jobb i går? Nyfiken som attans!

ha en toppen dag /Emy

2010-04-19 @ 17:35:38
URL: http://www.myway2design.com/
Postat av: emily

Hej! Skönt att det gick bra med din förlossning. Rosighet är bra =)

När lärarna skulle demonstrera så stod den ena och gjorde ljud ifrån sig och den andra körde sitt race men hur kul och skoj som helst för de tetades lite med varandra. (jag vill inte föda jag vill hem stilen).

Mörheten förstår jag och träningsverk i den armen där man gör perinealskydd. Om du kollar på min hemsida så får du berätta vilken variant av perinealskydd du kör. Jag har tagit bilder. Chefen på förlossningen i Karlskrona säger att det tar minst 5 år till att bli en rutinerad barnmoska och du har rätt, finns viljan så klarar man allt. Självförtroendet går upp och ner hela tiden. Har du några tips vad jag kan undvika och tänka på så får du gärna informera. Just de jag vill gärna jobba på ungdommsmottagning och gärna läsa sexologprogrammet sen också (men det får bli mycket senare). Hur fungerar det hos er med ST för barnmorskor.. roterar ni också?

Ha en bra kväll!/Emy

2010-04-19 @ 21:34:43
URL: http://www.myway2design.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin