Internetlös.


Publicerat den: 2010-11-11 [17:24:50]

Varit utan internet hela dagen :( Men å andra sidan så har dagen varit kassare än kass så då spelade det ingen roll. Nu ska jag ta mig en varm dusch och försöka få i mig lite middag med min fina make och vovve. A sparkar och hickar som vanligt och varje liten signal ifrån skatten är guldvärt :)


Vi hörs lite senare helt enkelt eller imorgon då det förmodligen känns bättre.


Kommentarer
Postat av: Saannis - 2barnsmamma inom 1år

sv; Jag tycker nog också att stickade hade varit bäst. Köpte hem garnet idag och det är för mysigt :)

Ska det fortfarande vara "instickad" hjärta på vantarna?



Kommer påbörja vantarna imorgon!



Ang när bebisen hickar, kände faktiskt vår sötnos hicka för första gången idag- sjukt häftigt (fick aldrig göra det med Elisabeth).



Jag hoppas att det kommer hjälpa att få prata med en psykolog som barnmorskan föreslog. Det blir till samma person som jag var hos innan och hon var kanon bra.



Kramar

2010-11-11 @ 17:39:44
URL: http://www.metrobloggen.se/saanniscarlos3
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Ja gud ja, men är ju först föderska så de är ju inte mer än räkna med att gå över tiden och vi fick ju 10:e på rul så allt för optimistiska ska vi ju inte vara ^^ kan ju dröja ett tag till :D även om man gärna vill vara lite för naiv och tro att dom små liven ska komma innan ;-) Nä usch vad jag lät bitter - ungefär på så bra humör blir man när man gått förbi datumet då storken skulle komma :P

2010-11-11 @ 19:48:21
URL: http://vi2blir3.se
Postat av: C

Verkligen! rena vintern blev det! Snart är det första advent. Skönt när man får börja pynta lite. Det mysigaste är ju julen med levande ljus och lucia, julafton o allt.. kylan och mörkret är väl sådär.



Tack, jag kämpar på. Så hurtig är jag faktiskt inte. Äter bara bättre och framför allt mindre. Försöker röra på mig mer. Men tränar inte pass eller så. Än. :)

2010-11-11 @ 19:56:16
URL: http://cblog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin