Till min älskade make Pär.


Publicerat den: 2011-08-05 [19:30:08]

Tack älskade och underbaraste Pär för 4 fantastiska veckor här nere i Varna tillsammans med dig och våran fina familj. Vi har haft det så underbart tillsammans. Tänk hur mycket vi önskade oss detta förra året när vi inte visste hur det skulle gå med våran skatt som då låg i magen men ville titta ut alldeles för tidigt...


Idag åkte du hem till Sverige och det kommer att vara 13 lååånga nätter utan dig vid min sida. Men jag tänker precis som dig - du är tvungen att åka för att vi också ska kunna komma hem. Och i början av september väntar ju våran Spanien resa på oss. 10 härliga dagar vid poolen, god mat och kärlek.

Men viktigast av allt: Vi åker ner allihopa. Våran fina familj.
Behöver man något mer?


Kör nu försiktigt på vägarna.
Ta hand om dig så ses vi snart på Landvetter.



...längtar...


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God kväll snäckan.Här är allt bra med oss alla..lovar dig att ta det lungt nu innan bebisen kommer..passar på nu när min man är hemma med oss..Den22 börjar min prins på dagis med 15 timmar per vecka så det kommer kännas så tumt utan här då..men det ska gå jätte bra..jätte viktigt för honom :)

Ha en skön kväll söta..Förstår att saknade kommer vara enorm för dig efter din man..kan tänka mig att det är mera jobbigare för din man att vara från dig och er dotter..

Ha en skön helg söta..puss o kram

2011-08-05 @ 22:02:19
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Nathalia

Hej min fina vän!

Vad fint du skriver om din man och lilla familj.

Kram till er från mig.

Postat av: Zaynab

Oh älskar att läsa sådana fina ord. Det är så det ska vara. Önskar alla kunde få uppleva det. Må Gud bevara er för varandra <3

2011-08-25 @ 02:06:56
URL: http://www.zaynabsblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin