Vi är redo för helgen.


Publicerat den: 2011-10-14 [12:33:25]







Fredag mina vänner. Hur härligt låter inte det ordet?
F.R.E.D.A.G.
Smaka på ordet. Finns verkligen ingen bättre dag. Lördagen är härlig den också men den är så nära inpå söndagen och söndagen inpå måndagen. Fastän man är hemma just nu så är fredagen fortfarande magisk.Här hemma har vi gjort helgfint. Rent och fräscht. Nybäddat i sängen. Kaffekokaren står på.

Lillkorven leker så fint på golvet bredvid. Hon pratar med sina leksaker för tillfället och förklarar saker som mamma Teddy inte förstår. Ibland vänder hon sig till mig och berättar någonting på sitt eget vis :) sötnosen vår. Våran finaste och värdefullaste på denna planet och på alla planeter som någonsin kommer att existera. Självklart är vovven vår lika värdefull!


.
.
.


Jag sitter och letar efter en söt kalender till mig själv. Här hemma i Sverige finns ju de där strama, opersonliga från Ordning och reda. Tråkiga från Bokia eller så köper man hem en som inte används. En kalender måste tilltala mig iaf. Så nu spanar jag på Ebay. Där finns hur fina som helst.


Kommentarer
Postat av: emy

Håller med dig om helgen!!! Har en sjuk man hemma så de e bara att gilla läget o gulllegulla/huskura honom. Håller på att leta hus här i stan o hitta ett som vi gillar men det äääärrr renoveringsobjekt! pallar man plugga glar barnmorska och renovera lite emellan. Det är inflyttningsbart men behövs göras en del. Låter mysigt med barnet ditt. Fungerar det bra med hund och barn? kram karm Emy

2011-10-14 @ 16:07:20
URL: http://www.myway2design.com
Postat av: Martina

Hej min vän!

Härligt med helg, fredag smakar alltid bra i munnen hihi! Har ni för er i helgen annars? Firar din dag?? Grattis åter igen vännen!

Jajamen den här gången följde hela familjen med så mysigt även om jag knappt sov i natt men men, utbildnings dagen idag har varit grymt kul massa man lärt sig;)



Hoppas er helg är bra

Kramar från oss

2011-10-15 @ 20:04:53
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin