Drömmar.


Publicerat den: 2012-02-02 [14:46:53]

Korven drömmer mycket på nätterna verkar det som eftersom hon inte är kontaktbar när tjutet går igång vissa nätter. Tur att pappa Pär är så trygg och lugn och kan lugna henne snabbt på plats inne i hennes rum. Jag är mer stirrig och stressar upp mig av skrik nattetid medan det inte är några bekymmer under dagen. Annars sover hon gott tack och lov och det känns underbart att det fungerar ;)
Det är en sak att ha en liten nyfödd som inte vaknar de första veckorna men en annan sak när det har gått ett par månader. Charmen är väl att man aldrig vet vad det blir för en liten filur i början ;) Att den fina, söta korven kan gå från världens lugnaste nattetid till att skrika sönder huvudet på sina stackars päron!
Nu har vi nytt schema med vilan under dagen. Det blir endast en längre vila mitt på dagen. Ska bara få till det med mattiderna också. Härligt att hon är med så mycket nu förtiden. Det babblas, stökas och gosas på dagen. Och jag njuter av min allra sista månad som mammaledig på heltid:)
Ja just det. Igår var det ju demonstration ang besparingarna som nu görs inom förlossningsvården i Mölndal och på Östra sjukhuset. Jag blir mörkrädd, förbannad, ledsen och mycket arg. Hur ska vi barnmorskor bedriva en patientsäker och god vård när det bantas ner så mycket inom förlossningen? Jag blir självklart rädd för min egen säkerhet också. Min legitimation som jag kämpat så mycket för. Tycker att ni alla borde gå in och läsa artikeln som kommit ut på debattdelen i gp idag:http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.846056-politiker-sparar-pengar-pa-mammors-bekostnad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin