-Nu är det vår-


Publicerat den: 2015-04-09 [17:51:41]

....på riktigt!
Det är riktigt, riktigt skönt ute. Våren är här. Fåglarna kvittrar från morgon till kväll och det blir ljusare allt tidigare och mörkare allt senare på dagen. Underbart! Eftersom jag arbetar 80% för tillfället så betyder det att jag och Nellybelly har 3 hela dagar ledigt tillsammans i veckan och vi hittar alltid på en massa skoj tillsammans.
Vi har nu planerat morötter, bönor, paprika, gurka, tomat & persilja i små askar för att senare sätta dessa i jord när de har växt tillräckligt. Gräslöken har börjat att växa och hallonbusken har börjat att bli grön för i år. I år ska vi även planetera lite blommor i trädgården. 
Gatan här i Bokskogen kryllar av ungar och nu behöver vi endast öppna upp dörren så är Nelly ute och leker med alla barnen och det är verkligen helt fantastiskt mysigt här i Bokskogen under vår och sommar. Hösten har även den sin charm.

I helgen blir vi barnfria. Hela 2 dagar ska jag vara utan min flicka. Så länge har jag ALDRIG varit utan henne. Vi ska nämligen dra ut med Kiel färjan tillsammans med svägerskan och hennes make, skoj :)

Och imorgon är det fredag och fredagsfrukost på jobbet.
Mysigt💜 Trevlig helg.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin